Transport mobila Bucuresti

Transport mobila Bucuresti

Asiguram servicii complete de transport mobila pentru persoane fizice si persoane juridice in Bucuresti si in tara. La cererea clientilor, asiguram personal calificat in mutari care  sa incarce, sa descarce, sa impacheteze, sa despacheteze si sa transporte in conditii optime mobila dumneavoastra. Din momentul incarcarii marfa este in custodia noastra iar in caz de deteriorare dumneavoasta beneficiati de o polita de asigurare in valoare de 50.000 Euro

De asemenea, este bine de retinut ca anumite relocari se pot efectua pe parcursul mai multor zile, in cazul in care aveti de mutat mobila dintr-o casa mai mare, care nu se poate incarca intr-un singur transport. Pentru astfel de transporturi este recomandat sa ne contactati cu cateva zile inainte pentru a stabili impreuna data, pretul, numarul de drumuri necesare si eventual numarul de zile necesare pentru finalizarea relocarii.

Aveti mobila veche, valoroasa, care necesita o atentie speciala? Manipulantii nostri inteleg acest lucru si trateaza fiecare obiect cu foarte mare atentie, pentru ca punem pe primul loc increderea si satisfactia clientilor. Daca aveti de efectuat o mutare in Bucuresti, sau din Bucuresti in orice colt al tarii va sarim in ajutor cu autoutilitare de ultima generatie, dotate dupa cele mai inalte standarde, soferi cu experienta si personal instruit  in manipularea oricarui tip de bunuri.

Firma dumneavoastra isi schimba sediul? Aveti nevoie de autoutilitare pentru transport mobila si de personal specializat in mutari mobilier, echipamente, documente etc?

Noi suntem partenerul ideal in transport pentru firma dumneavoastra. Mutarile de mobilier presupun pe langa transportul asigurat cu autoutilitarele noastre si solicitarea unui numar de maxim 2 angajati care sa va ajute cu incarcatul, descarcatul, impachetatul si alte servicii auxiliare. Va asteptam cu cele mai bune oferte de transport mobila pentru firma dumneavoastra.

Scroll to Top