Transport Mobila Marfa Adjud

Transport Mobila Marfa Adjud

Oferim servicii de transport mobilatransport marfarelocari sedii firme, etc in Adjud cat si in restul tarii la cele mai mici preturi. Autoutilitarele noastre sunt dotate special astfel incat putem efectua orice tip de transport pentru dumneavoastra.

Aveti nevoie de transport de mobila in Adjud?

Ati cumparat mobila din Ikea, Dedeman, Kika, Jysk, Mobexpert sau alti producatori si aveti nevoie de un transport care sa va aduca mobila acasa, in cele mai sigure conditii si la cele mai bune preturi?

 

Suntem la un click distanta! Avem dube de 3,5T sau camioane dotate cu lift pentru transportul obiectelor voluminoase cum ar fi corpurile masive de mobila. Din momentul apelului dvs. telefonic, ajungem in cel mult 60 de minute in parcarea magazinului de mobila indicat, pregatiti pentru a va oferi transportul dorit, in cele mai sigure conditii si la cele mai bune preturi.

Pe langa serviciile de transport, echipa noastra este specializata in operatiuni de manipulare marfa, descarcare si incarcare.

Fie ca este vorba de obiecte fragile, obiecte de arta, demontare si montare mobila sau impachetare pentru mutari birouri, suntem alegerea potrivita nevoilor dvs.!

Scroll to Top