✔ In timp am primit numeroase solicitari pentru a organiza diverse servicii de transport dar pentru cantitati care nu necesitau intregul spatiu al vehiculului, in ambalaje diferite, cutii, paleti, canistre. Si din dorinta de a fi permanet la dispozitia clientilor si a dovedi statutul de companie pe care te poti baza, am dezvoltat serviciul de transport pe grupaje, care are posibilitatea de a prelua cu succes orice cantitate de marfa si de a o transporta in timpul cel mai scurt catre orice destinatie.

✔ Eficienta acestui serviciu rezida din faptul ca veti plati exclusiv transportul pentru cantitatea stricta de marfa pe care urmeaza sa o trimiteti si nu transportul total, acest lucru ducand la o eficienta considerabila din punct de vedere al pretului.

✔ Efectuam transport grupaj pe tot teritoriul romaniei, din orice localitate in orice localitate. Asiguram transport intern de marfa si mobila, incarcari partiale in toate localitatile din tara astfel incat la orice ora aveti la dispozitie una din autoutilitarele noastre pentru a efectua transportul dorit.

✔ Avand o prezenta de peste 10 ani pe piata transportului auto, am inteles ca nu vom putea oferi servicii ireprosabile daca din punct de vedere logistic vom lasa de dorit. In plus, dinamica pietei si diferitele probleme cu care ne-am confruntat au reprezentat pietre de incercare in lupta pentru cucerirea acestui sector de piata.

✔ Am adaptat continuu flota auto cu vehicule de ultima generatie, eficiente si cu un consum redus de combustibil pentru a fi cu un pas in fata concurentei, aceasta ducand la posibilitati nelimitate de transport indiferent de volumul sau cantitatea de marfa de expediata, sau de tipul de transport( frigorific, mobila, marfa vrac, cereale, moloz) iar clientii multumiti pe care ii avem in portofoliu, pot confirma calitatea serviciilor oferite de noi.

✔ Serviciile pe care le prestam se realizeaza cu autoutilitare de ultima generatie de 3.5t si 7.5t. In functie de nevoile dumneavoastra puteti alege din parcul nostru auto.