Transport Alimente

Transport Alimente

Printre cele mai solicitate servicii adresate companiei noastre se numara si serviciul de transport alimente. Produsele alimentare racite sau congelate acopera o parte din ce in ce mai mare a ofertei de alimente. Aceasta dezvoltare a fost favorizata de calitatea superioara a produselor congelate comparativ cu cele asa numite ”proaspete”. O atentie deosebita trebuie acordata mentinerii temperaturii optime in timpul transportului.

pune la dispozitia clientilor sai servicii de transport international sau intern pentru orice marfuri de natura alimentara perisabile sau nu.

Transporturi rutiere pentru carne si preparate din carne: carne, indiferent de specie, inclusiv vanat, refrigerata si congelata, preparate din carne.
Transporturi rutiere pentru lapte si produse lactate: lapte lichid, produse lactate proaspete , branzeturi, unt si margarina, inghetata.
Transporturi rutiere pentru ouapeste proaspat refrigerat si peste congelat sau subproduse de abator pentru alte industrii.
Aceste marfuri alimentare care prezita un grad mai mic sau mai mare de perisabilitate, se vor transporta cu mijloace de transport auto frigorifice dotate cu agregate de temperatura controlata.

Scroll to Top